Rekord väntas för Meet Magento, nya e-handelspartners växer i Sverige

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela 400 deltagare väntas till höstens Meet Magento Sweden 2018. För första gången med huvudämnet i Adobes regi. Utöver arrangörerna Nordic Web Team och internationella Meet Magento Association finns några nya namn bland sponsorerna. Även om det handlar om större Magento-leverantörer på europeisk nivå. Litauiska Adeo Web har varit verksamma på den svenska marknaden sedan ett tag tillbaka men har under det senaste året växt med nya Magento-uppdrag från bl a e-LaboChemo, Amedis UE, SAFE, Topo Centras och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon