Solkompaniet släpper nytt på Umbraco Uno SaaS CMS

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sublime har tillsammans med Solkompaniet tagit fram en ny sajt för att guida, inspirera och vägleda bostadsrättsföreningar vid uppköp av solcellsanläggningar. Sajten ska vara byggd i Umbraco Uno CMS för att den "snabbt skulle komma ut på marknaden". Uno, Umbraco for everyone släpptes förra sommaren och är ett "Umbraco Cloud website foundation" SaaS-stöd för att snabbt komma igång med Umbraco för vilken användare som helst. Lite som WordPress.com eller gamla Drupal Gardens. Solkompaniet är marknadsledande inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon