Röhnisch byter från Salesforce Commerce Cloud till Centra och Storyblok på 210 dagar

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Lojalitetsprogram, Marketing Automation, Nyheter, Storyblok by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska sportvarumärket Röhnisch och Röhnisch Sportswear AB gör en migration till headless och populära kombinationen Centra samt Storyblok under torsdagen. Röhnisch, med ny VD i Jenny Hansell ska genomfört flytten från Salesforce Commerce Cloud på under sju månader.

0 Mkr
omsätter bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Röhnisch kallar sig ett svenskt träningsvarumärke för kvinnor, av kvinnor. Röhnisch grundades 1945 med fokus på design av produkter med syfte att tillgodose kvinnors välbefinnande och fysiska aktivitet.

Detta i ett projekt lett av scenska Made People. Projektet ska ha inkluderat re-design, strategi och all contentproduktion för de olika internationella marknaderna. Utöver Centra och Storyblok finns även Cloudflare CDN, Voyado ”Email automation” och Loyalty Solutinon samt en Voyado Apptus e-handelssök, TestFreaks Reviews, Ingrid och nShift shipping samt Adyen, Reclaimit och Klarna PSP/Aftermarket etc.

Det var ett tag sedan vi hörde om de ”snabba migrationsprojekten”, men gissar det kommer bli fler sådana nu när tiderna är som de är. Vaimo och flytt till Adobe Magento var annars de som drev trenden med att visa på hur hastigt och lustigt en migration och e-handelsplattformsflytt kunde ske.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Edblad sjösätter nytt datadrivet loyalty och MA projekt på ny plattform