Så blev nya Indiska hybris e-handel

In Java, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Bara dagarna före ClasOhlsson.se-releasen har ännu en svensk hybris e-handel släppts. Det är kedjan Indiska som äntligen är klara med sin uppdaterade webbnärvaro och handel. Brightstep och co. står bakom releasen som försetts med en inspriationsbaserad startsida med en stor carousel samt enbart inspriationspuffar på nyss nämnda sida. I topp syns sök för butik samt varukorgen "Min shoppingbag". Produktsidorna har en "förstoringsglas"-vy av internationell karaktär samt möjlighet att välja färg och storlek. Det finns  tre flikar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment