Så blir nya Dagensmedia.se

In Drupal, Escenic, Featured, Nyheter, Roxen by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE har fått tag på en preview på kommande Dagens Media sajten Dagensmedia.se. Den kommenteringsvänliga sajtens blivande skrud innehåller oväntat få designförändringar. I alla fall om denna preview blir slutgiltig. Med tanke på projektets omfattning samt att det handlar om en redaktion som besitter god webbkunskap hade jag förväntat mig ännu högre krav på ett re-designarbete. Följande hittade jag: Var lugna, kommenteringen ser fortfarande ut att vara anonym. Och nu verkar det inte som ett fönster...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ang. min kommentar om “Play”. Svarade just en DM medarbetare ang. påståendet med att påpeka att på andra sidan Atlanten används inte termen als. Exempel, CNet säger “TV”, NBC säger “Video” en term som även används av AOL, HBO säger “ON DEMAND” och ABC säger “Free episodes” samt “Player”. Inget “play” så långt ögat når.

  2. Författare

    Ang. min kommentar om “Play”. Svarade just en DM medarbetare ang. påståendet med att påpeka att på andra sidan Atlanten används inte termen als. Exempel, CNet säger “TV”, NBC säger “Video” en term som även används av AOL, HBO säger “ON DEMAND” och ABC säger “Free episodes” samt “Player”. Inget “play” så långt ögat når.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.