Så blir nya Dagensmedia.se

In Drupal, Escenic, Featured, Nyheter, Roxen by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE har fått tag på en preview på kommande Dagens Media sajten Dagensmedia.se. Den kommenteringsvänliga sajtens blivande skrud innehåller oväntat få designförändringar. I alla fall om denna preview blir slutgiltig. Med tanke på projektets omfattning samt att det handlar om en redaktion som besitter god webbkunskap hade jag förväntat mig ännu högre krav på ett re-designarbete. Följande hittade jag: Var lugna, kommenteringen ser fortfarande ut att vara anonym. Och nu verkar det inte som ett fönster... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ang. min kommentar om ”Play”. Svarade just en DM medarbetare ang. påståendet med att påpeka att på andra sidan Atlanten används inte termen als. Exempel, CNet säger ”TV”, NBC säger ”Video” en term som även används av AOL, HBO säger ”ON DEMAND” och ABC säger ”Free episodes” samt ”Player”. Inget ”play” så långt ögat når.

  2. Författare

    Ang. min kommentar om ”Play”. Svarade just en DM medarbetare ang. påståendet med att påpeka att på andra sidan Atlanten används inte termen als. Exempel, CNet säger ”TV”, NBC säger ”Video” en term som även används av AOL, HBO säger ”ON DEMAND” och ABC säger ”Free episodes” samt ”Player”. Inget ”play” så långt ögat når.

Leave a Comment