Sitecore släpper Online Marketing Suite och samarbetar med Cybercom

In Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sitecore har släppt ett applikationstillbehör, Sitecore Online Marketing Suite. Applikationen ska kombinera regelrätt CMS, innehållshantering med webbanalys (automatiserad grundat på surfbeteende, geografisk IP-identifikation och insamlade data genom formulär och undersökningar) och automatiserad marknadsföring för att i högre grad skapa bättre kundengagemang och individanpassning. Det finns även stöd för A/B- och multiveriabla tester. Isobar finns med bland de som testat applikationen. Sitecore hoppas applikationen ska intressera de egna kunderna som hushåller totalt 20 000 webbplatser. Här listas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.