Så förändras HubSpot efter omtalde köpet av Clearbit

In CRM Customer Relationship Management, Hubspot, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HubSpot har köpt upp hela bolaget Clearbit i sin strävan att inkludera ännu fler typer av extern data. Clearbit jobbar med fler än 100 firmografiska, demografiska och tekniska attribut för olika företag, alla som har en webbplats egentligen. Clearbits data täcker fler än 20 miljoner företag och 500 miljoner beslutsfattare.

0st
personer använder Clearbit varje dag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nu hoppas man att HubSpots platform kommer bli mycket mer kompetent med ett rikare dataset och mycket mer detaljerad information kring alla kundföretag.

”Clearbit har gjort det till sitt uppdrag att samla in rik och användbar data om miljontals företag. HubSpots AI-drivna kundplattform i kombination med Clearbits data kommer att skapa en kraftfull, vinnande kombination för våra kunder.”

Clearbit har varit en populär plugin i HubSpot App Marketplace ända sedan 2019. Branschanalytiker i USA ser köpet som ännu ett steg i en pågående trend att just i höst skapa mer heltäckande produktsviter och plattformar, snarare än att stanna kvar i ett best-of-breed tänk.

Matt Sornson, grundare och VD på Clearbit hoppas att tillsammans med HubSpot kunna hjälpa B2B kunder växa snabbare och till något bättre.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Precis Digital köper upp byrå, växer i norden på Hubspot och Salesforce