Salesforce och Google Analytics 360 samarbetet skapar marketing automation mot oinloggade besökare

In Analys / Statistik, Egenskap, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det klarnar hur Google och Salesforce samarbete kring Analytics 360 och Salesforce Marketing Cloud kommer att fungera. I en ny text från integrationsteamet visar det sig att den främsta egenskapen de båda bolagens tekniker hoppas att marknadsförare ska exalteras över 2019 är det nya stödet för att automatisera e-postkampanjer. Men denna gång baserat på oinloggade, återkommande besök. Analytics 360 audiences går numera att via ett formulär i inställningarna föra över direkt till Marketing Cloud och därefter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon