Salesforce trotsar Gartner, storsatsar på personalisering och one-to-one marketing

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nej, Salesforce ger inte mycket för Gartners dystra uppgifter om att alla marknadschefer kommer kasta in handduken gällande försökten att skapa one-to-one kommunikation och ett mer personligt, digitalt tilltal över olika kanaler framöver. CRM-ledaren har fortfarande ambition och kassa att göra förvärv. Salesforce köper idag upp bolaget Evergage, en personaliseringsaktör. Evergage med runt 10 års historik jobbar mot att skapa relevant, data-drivna upplevelser över alla kanaler som web, email, mobile, adtech, social, call-center, in-store och "in-branch"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon