Salming samlar flera e-handelssatsningar, väljer open source och acceleratorer

In Nyheter, E-handel, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska underklädes och sportmärket Salming har lagt om egna e-handels och omnikanalstrategin på sistone och valt slå samman flera andra, mindre e-handelsplatser för att bygga nya Salming.com. Allt samlas numera på en Umbraco e-handelsplattform istället för den tidigare, mindre svenska plattformen SiteSmart. Nya samlande Salming.com av Salming Sports AB ska vara helt byggd på en Umbraco 8 open source med Ucommerce 8.4 och leverantören, samt ansvariga utvecklaren, Ixits egna e-handelsacceleratorer. Valet av plattform ska kommit efter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon