Samtliga 152 sajter som kvalificerade sig till MKSE Digital Excellence 2016

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

2015 var ett fantastiskt år med flera riktigt ambitiösa och imponerande digitala satsningar. Ett extra stort grattis till alla nominerade i respektive SCB SNI 2007 kategori som tidigare i veckan utsetts och presenterats här på MKSE. Men vi ska heller inte glömma de övriga bidragen som kvalificerade sig för en MKSE Digital Excellence 2016 bedömning. Nedan återfinns hela listan med kvalificerade svenska, välgjorda bidrag! Samtliga av nedanstående, större projekt från 2015/2016 valdes manuellt ut baserat på varumärkeskännedom, projektstorlek och digital utmaning. Därefter granskades enligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Uppsala.se under prestanda-luppen — Webb­strategi för alla

Leave a Comment