Santander Bank öppnar upp ny EPiServer med e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Santander Bank, tidigare främst kända i Sverige som GE Money Bank, har i dagarna öppnat upp ny EPiServer. Där återfinns målgruppsingångar för spara, betala, låna, finansiera etc. Samt det finns en kundsektion med mobilt BankID inloggningsstöd. Det finns även en e-handel med medlemsförmåner på den sedvanliga Crossroads hyrupprättningen som även t ex Fortum.se använder sig av. EPiServer upprättningen är delvis samma över nordiska länder som Sverige och Norge. Även om de senare just använder sig av en SharePoint-upprättning. Peter Leijonspjuth är Head of...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.