SDL tappar storkunderna Bosch och Renault, allt oftare på longlist

In Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Gartner uttryckte förra veckan en oro för Magic Quadrant-ledaren SDLs förmåga att behålla sina kunder. SDL är en longlist kandidat men sedan 2013 mer sällan en shortlistad aktör. Säljkårens effektivitet ifrågasätts och bolaget marknadsvärde ska ha sjunkit drastiskt i förhållande till jämnstora konkurrenter.Nya uppgifter MKSE kommit över visar att oron är befogad. SDL har de senaste månaderna gått på flera stora minor då kunder som Bosch, Renault och Facebook valt att lämna. Speciellt den lokala och mångåriga kundrelationen med tyska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment