SEB och SEBx går all in på Googles GCP molnmiljö

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SEBs innovationshubb SEBx har gett råd till sin huvudbank då de ska välja framtida molnplattform. Med tanke på inlåsningen i decennier som on-prem visade föra med sig är det ett stort beslut, bland de större en CTO- och CIO-gruppering kan göra. Och det är ingen hybrid- eller multicloud strategi som meddelas här under tisdagen för SEB. Det blev ett öppet, äkta samarbete med Google och Google Cloud Platform, GCP.

”– Detta är ett viktigt steg i SEB:s teknologiska transformation. Tillsammans med Google Cloud kommer vi att påbörja resan till molnet och accelerera vår digitaliseringsplan. Detta partnerskap kommer att möjliggöra användandet av data på ett smartare sätt och skynda på skapandet av nya innovativa lösningar för våra kunder. Google Cloud kommer att vara en nyckelpartner på vår dataresa, både på infrastruktursidan och som världsledande experter inom artificiell intelligens.”

Säger Johan TorgebyDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture förbjuder samtliga anställda att använda ChatGPT


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon