ServiceNow förvärvar konversationsinriktad AI-plattform

In AI, Machine Learning, Botar, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ServiceNow har slutit ett avtal om att förvärva den amerikanska AI-utvecklaren Passage AI, som specialiserar sig på konversationsbaserad artificiell intelligens. Passage AI:s plattform bygger på modeller för deep learning, som gör att en AI kan tränas att förstå text på alla större språk. ServiceNow kommer genom förvärvet att utöka sitt chatbot-stöd på icke-engelska språk och ge verksamheter större möjlighet att bättre förstå förfrågningar, och vidta rätt åtgärder. ServiceNow:s Now Platform har stöd för AI och maskininlärning,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon