Svenska, agila Marketing Transformation stödet Weld skrivs om, Telia ny kund

In CDP, DMP, Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Weld och Tom Söderlund berättar att de det senaste åren helt skrivit om det egna verktyget för att skapa webbkampanjer och content marketing utan att behöva kunna koda. Nya Weld Creator v4 ska bjuda på flera nyheter. “ - Vi har byggt om vårt verktyg från grunden det senaste året. Både bolaget och produkten har vuxit snabbt och det var dags för en ny arkitektur som kan skala bättre” Säger Tom Söderlund. Nyheterna inkluderar: Inbyggt videostöd, där...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon