Sitecore erbjuder alternativ e-handel, teamar upp med Enferno Storm

In Nyheter, Sitecore XP, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Vad gör man då integrationen av egen e-handel tog för lång tid och vart lite för omfattande? Teamar upp med enferno Storm, uppenbarligen. Det är vad Sitecore väntas berätta under dagens D-Congress. Trots ett utdraget förvärv av Microsoft Commerce Server / Ascentium man satsade hårt på att marknadsföra 2015 slår man sina påsar ihop med den dedikerade e-handelsaktören. Nya Sitecore Commerce powered by STORM erbjuder: Marketing Automation med koppling till CRM Personaliseringsegenskaper och inbyggd A/B-testning Analys ned till individnivå...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment