SiteVision 4 har släppts

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Örebroföretaget med samma namn är klara med de senaste två årens arbete på storreleasen SiteVision 4. Den nya versionen av java-CMS:et fokuserar, taaaa-daaaa, på CXM och har även försetts med: Ett helt nytt gränssnitt, enklare trots flera funktioner Optimerad kod för prestanda Mobilanpassat även för redaktörer Inbyggt stöd för A/B-test och personalisering SiteVision Social Collaboration med 160 dela-tjänster WCAG och validering via W3C "SiteVision CXM" delarna ska utvecklats tillsammans med kunderna Nordnet och SBAB. Dessa fokuserar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment