SvD.se kastar ut sin Escenic lösning för Omni

In Analys / Statistik, Escenic, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nya SvD.se är här, och det vart dödsstöten för tidningsfokuserade norska java-CMS:et Escenic. Som alla andra svenska kunder påstått ett tag ansågs systemet för trögrörligt. De senaste årens ägarbyten har fått produktutvecklingen att stagnera.Nya, algoritm-teknologistödda (för att automatiskt lyfta populära ämnen), native-annonsanpassade och mer sammankopplade SvD.se använder istället Schibsteds nya, egna tidnings-CMS. Som ska vara fullmatat med egneskaper inom paywallaktivering, integrerad annonshantering och bättre analys. Det är en lösning som arbetats fram under arbetet med koncernintressebolaget Omni (där används CMS:et...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ja, usch och fy för delar av läsarskarorna. Inte ska de väl inte på datan och behöva Internet för att läsa tidningen. Bliv vid din brevlåda, usla läsare!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.