SvD.se kastar ut sin Escenic lösning för Omni

In Analys / Statistik, Escenic, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nya SvD.se är här, och det vart dödsstöten för tidningsfokuserade norska java-CMS:et Escenic. Som alla andra svenska kunder påstått ett tag ansågs systemet för trögrörligt. De senaste årens ägarbyten har fått produktutvecklingen att stagnera.Nya, algoritm-teknologistödda (för att automatiskt lyfta populära ämnen), native-annonsanpassade och mer sammankopplade SvD.se använder istället Schibsteds nya, egna tidnings-CMS. Som ska vara fullmatat med egneskaper inom paywallaktivering, integrerad annonshantering och bättre analys. Det är en lösning som arbetats fram under arbetet... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ja, usch och fy för delar av läsarskarorna. Inte ska de väl inte på datan och behöva Internet för att läsa tidningen. Bliv vid din brevlåda, usla läsare!

Leave a Comment