SvD.se kastar ut sin Escenic lösning för Omni

In Analys / Statistik, Escenic, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nya SvD.se är här, och det vart dödsstöten för tidningsfokuserade norska java-CMS:et Escenic. Som alla andra svenska kunder påstått ett tag ansågs systemet för trögrörligt. De senaste årens ägarbyten har fått produktutvecklingen att stagnera.Nya, algoritm-teknologistödda (för att automatiskt lyfta populära ämnen), native-annonsanpassade och mer sammankopplade SvD.se använder istället Schibsteds nya, egna tidnings-CMS. Som ska vara fullmatat med egneskaper inom paywallaktivering, integrerad annonshantering och bättre analys. Det är en lösning som arbetats fram under arbetet med koncernintressebolaget Omni (där används CMS:et...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ja, usch och fy för delar av läsarskarorna. Inte ska de väl inte på datan och behöva Internet för att läsa tidningen. Bliv vid din brevlåda, usla läsare!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.