Självklart Eye-Tracking när S:t Eriks Ögonsjukhus skaffade EPiServer

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

S:t Eriks Ögonsjukhus nya sajt har lanserats. Kicki Morsing beställde för sjukhuset. Föga otippat visade det sig att ögondoktorerna tillhör de som tyckte eye-tracking teknik var häftigt och därmed lyxade till det (det kostar en slant) med en eye-trackingsprint i förstudien. Denna ögonförföljelse utfördes av Angner, som även jobbat med eye-trackning för Ginza, RebTel och Merajobb. NetRelations har även varit med i teamet. Själva sajten landade senare på en EPiServer CMS 6 med sökmotorn SiteSeeker. Dessa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. vet inte om det bara är jag men den ser INTE så bra ut i IE9 :(

  2. Tjena Eric, det är tyvärr inte bara du. IE9 fanns inte ute när sajten byggdes eller lanserades, men vi har koll på problemet och hoppas få åtgärda. Tack iaf för uppmärksammandet! :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.