Självklart Eye-Tracking när S:t Eriks Ögonsjukhus skaffade EPiServer

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

S:t Eriks Ögonsjukhus nya sajt har lanserats. Kicki Morsing beställde för sjukhuset. Föga otippat visade det sig att ögondoktorerna tillhör de som tyckte eye-tracking teknik var häftigt och därmed lyxade till det (det kostar en slant) med en eye-trackingsprint i förstudien. Denna ögonförföljelse utfördes av Angner, som även jobbat med eye-trackning för Ginza, RebTel och Merajobb. NetRelations har även varit med i teamet. Själva sajten landade senare på en EPiServer CMS 6 med sökmotorn SiteSeeker. Dessa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. vet inte om det bara är jag men den ser INTE så bra ut i IE9 :(

  2. Tjena Eric, det är tyvärr inte bara du. IE9 fanns inte ute när sajten byggdes eller lanserades, men vi har koll på problemet och hoppas få åtgärda. Tack iaf för uppmärksammandet! :)

Leave a Comment