Snoz prenumerationstjänst bygger PWA på Carismar Commerce

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Prenumerationstjänsten Snoz är en av de senaste kunderna in på svenska, numera composable och headless Carismar Commerce. Snoz levererar nytvättade och manglade sängkläder hem till dörren, varje månad. Carismar Commerce valdes som e-handelsplattform då teamet ville ha en flexibel PWA lösning. Carismars nya PWA-storefront, som är en hybrid mellan en hemsida och en app, används för tjänsten. PWAn ska kunna styra en god upplevelse baserat på hur pass bra uppkoppling kunden har för stunden. " -...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon