Snoz prenumerationstjänst bygger PWA på Carismar Commerce

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Prenumerationstjänsten Snoz är en av de senaste kunderna in på svenska, numera composable och headless Carismar Commerce. Snoz levererar nytvättade och manglade sängkläder hem till dörren, varje månad. Carismar Commerce valdes som e-handelsplattform då teamet ville ha en flexibel PWA lösning. Carismars nya PWA-storefront, som är en hybrid mellan en hemsida och en app, används för tjänsten. PWAn ska kunna styra en god upplevelse baserat på hur pass bra uppkoppling kunden har för stunden.

” – Teamet bakom Snoz är kreativa och duktiga entreprenörer och att valet föll på Carismar Commerce som e-handelsplattform tycker jag såklart är väldigt kul. Det visar både på styrkan och flexibiliteten i produkten. Det har varit ett nöje att få lansera Snoz tillsammans med Nineties.”

Säger Carismars grundare Johan Carlmark. Bakom Snoz varumärkesidentitet står fullservicebyrån Nineties Studio. Nineties har sin bas i Stockholm och jobbar bl.a med kunder som Chimi, Soft Goat och Juniper.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vikten av Modular, Metaverse och Composable Commerce enligt Hype Cycle 2022