Toyota och Kinto driver verksamheten på ny Salesforce

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: NoA-ägda företaget Axenon, har berättat mer om större kundkonton från pandemin och på olika typer av Salesforce molnlösningar. En av dessa är Kinto,  Toyota-koncernens nya varumärke för smartare och mer hållbart resande, som fått ett D2C-anpassat stöd med bl a Salesforce Sales Cloud upprättat senaste tiden. Detta under vad som enbart ska vara två månaders utvecklings- och konfigurationstid. Kinto ville ha en komplett 360-lösning på Salesforce plattform inför sin lansering av car sharing poolen i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon