Sollentuna Kommun live på EPiServer av Logica

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sollentuna Kommun har gått live med ny webbplatsstruktur, ny design och ny plattform. Valet föll på EPiServer CMS 5 och härligheten utvecklades av Logica. Puff/Box-navigering, ett pop-uppat frågeforumlär för "politiker kontakt" (istället för ett vanligt formulär, eller kanske mer communityfunktionalitet - dessutom går Sollentunas tjänst via en annan, äldre webbtjänst) samt startsideinformation om sandupptagningen finns där (sandningen måste engagera i Sollentuna för att få en stor startsidepuff). Och en rosahårig tjej som dyker upp titt som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Väldigt säkra källor säger att Tyresö också gick live med sin nya site på EPiServer CMS5 R2 SP1 för drygt en månad sedan. Uppgraderad från EPiServer 4.x.

  2. Väldigt säkra källor säger att Tyresö också gick live med sin nya site på EPiServer CMS5 R2 SP1 för drygt en månad sedan. Uppgraderad från EPiServer 4.x.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.