Sollentuna Kommun live på EPiServer av Logica

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sollentuna Kommun har gått live med ny webbplatsstruktur, ny design och ny plattform. Valet föll på EPiServer CMS 5 och härligheten utvecklades av Logica. Puff/Box-navigering, ett pop-uppat frågeforumlär för "politiker kontakt" (istället för ett vanligt formulär, eller kanske mer communityfunktionalitet - dessutom går Sollentunas tjänst via en annan, äldre webbtjänst) samt startsideinformation om sandupptagningen finns där (sandningen måste engagera i Sollentuna för att få en stor startsidepuff). Och en rosahårig tjej som dyker upp titt som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Väldigt säkra källor säger att Tyresö också gick live med sin nya site på EPiServer CMS5 R2 SP1 för drygt en månad sedan. Uppgraderad från EPiServer 4.x.

  2. Väldigt säkra källor säger att Tyresö också gick live med sin nya site på EPiServer CMS5 R2 SP1 för drygt en månad sedan. Uppgraderad från EPiServer 4.x.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.