SpectrumOne köper Ampilio, slås ihop med Trigger Company och Biswell

In Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dagens andra förvärv, det visar sig att marknadsföringsbolaget Spectrum One, listat på First North, har köpt den digitala marknadsföringsbyrån Ampilio. De kommer på sikt gå ihop med två andra bolag ägda av SpectrumOne; Trigger Company & Biswell, tillsammans ska de bilda det nya Ampilio, samma namn men en större byrå. Enligt de senaste offentligt redovisade siffrorna har Ampilio intäkter på omkring 12 miljoner kronor och ett resultat före skatt på omkring 2,5 miljoner kronor. Bolaget har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon