Stadium lanserar ännu ett e-handelskoncept, Sneakerspoint.se

In E-handel, Intershop, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stadium Group fortsätter sin digitala strategi med att rulla ut flera sub-shoppar och mer separata varumärken på individuella e-handelslösningar. Idag lanseras nya konceptet Sneakerspoint.se, fortfarande på samma tyska Intershop lösning som Stadium använt runt 6 år och tagit fram tillsammans med bl a Accenture/Brightstep. Mycket av funktionaliteten går att återanvända i lösningen och även delar av designmallarna känns igen. Liksom i H&Ms individuella satsningar är Stadium rätt försiktiga med att öppet berätta vilka som står bakom lösningen.

Sneakersnstuff, som tagit konceptet globalt tillsammans med hypade byrån Snask, och även lyckats öppna upp i USA finns nog i siktet.

Stadium släppte för ett år sedan även Stadiumpulse.se på samma tekniska lösning. Sportaktören har även en mycket aktiv syn på kontinuerlig föryngring av egna e-handeln, dess design och funktionalitet för att hålla sin målgrupp intresserad och engagerad.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.