Stadsdelsbyggarna Titania köper in ny digital ID och närvaro

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Titania är en av de snabbast växande aktörerna inom fastighetsbranschen. Titania har även drivit flera uppmärksammade projekt i Stockholmsområdet de senaste åren. Titania har funnits sedan år 2005, men verksamheten har bedrivits sedan år 2002, då som enskild firma under namnet Einar Janson Bygg. Titania har idag ca 2000 bostadsbyggrätter i projektportföljen. Bland annat står de bakom en helt ny stadsdel i Botkyrka med över 700 bostads- och hyresrätter. Nu har de även en ny digital...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon