Stalands Möbler byter till Storm headless-plattform av Nexer

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stalands Möbler med Stalands.se, som fram tills idag legat på en Cavagent och Empori CMS, ska vara på gång med sin flytt till Storm Commerce headless av Nexer / Sigma Commerce. Stalands Möbler driver idag nio butiker i Stockholm med fokus på ett brett utbud av kvalitetsmöbler, gör nu en nysatsning gällande sin digitala handelslösning. Företaget har 100 medarbetare.

I satsningen har de valt Storm Commerce som e-handelsmotor. Nexer (tidigare Sigma) är [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]strategisk partner och ansvarar för lösningsdesign, projektledning och utformningen av användargränssnittet. Lösningen byggs i Storefront Accelerator för en snabb ROI på licensinvesteringen.

” – Konkurrensen är hård inom vårt segment och vi ser fram emot att kunna erbjuda en ännu bättre kundupplevelse digitalt för våra kunder. Nu satsar vi ordentligt och med hjälp av Storefront Accelerator och Storm Commerce räknar vi med att ta stora och snabba kliv framåt. Möbler och heminredningsintresset bara ökar och vi vill fortsätta vara ett första val för den kvalitetsmedvetna kunden.”

Säger Erik Gullborn som ansvarar för e-handel på Stalands Möbler.

” – Efter flera lyckade e-handelsprojekt skapade vi det vi själva saknade på marknaden. Med Storefront Accelerator får du en startklar nätbutik som du enkelt kan skala upp efter dina behov. Detta gör att Stalands kan fokusera helt på sina kundspecifika önskemål.”

Säger Sofie Hedman, E-commerce Project Manager på Nexer.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Jetshop och Storm adderar nio nya kundprojekt till e-handelsreferenslistan, samarbetar med Amazon Marketplace-aktör