Stalands Möbler byter till Storm headless-plattform av Nexer

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stalands Möbler med Stalands.se, som fram tills idag legat på en Cavagent och Empori CMS, ska vara på gång med sin flytt till Storm Commerce headless av Nexer / Sigma Commerce. Stalands Möbler driver idag nio butiker i Stockholm med fokus på ett brett utbud av kvalitetsmöbler, gör nu en nysatsning gällande sin digitala handelslösning. Företaget har 100 medarbetare.

I satsningen har de valt Storm Commerce som e-handelsmotor. Nexer (tidigare Sigma) ärDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SCA ser över internkommunikationen, handfull ersätter 200 "småredaktörer"


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon