Stim lanserar ny digital satsning som ska öka servicen

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Idag släpptes nya Stim.se i regi av SthlmConnection. För bara 1,5 år sedan bytte Stim.se från Episerver till Drupal. Nu är det en redesign på samma plattform. Stim representerar fler än 77 000 låtskrivare, kompositörer, textförfattare och förläggare världen över och ser till att de får betalt för musiken de skapar. Stims digitala satsning har målet att att öka servicen och självbetjäningen för sina anslutna och kunder. Den nya webbplatsen har grunda landningssidor för musikskapare och musikanvändare som enkelt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment