Digitalbyrån och Årets Byrå-vinnaren i konkurs

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Årets Byrå-vinnaren och digitalbyrån Some guys begärs i konkurs. Våren 2015 skulle de fördubbla antalet anställda, berättar de för DagensMedia. Alla delar som inte jobbar digitalt har gått back och det höll inte enligt grundaren Tobias Löfgren. Förra året gjorde Some Guys en miljonförlust. Some Guys har genom åren jobbat nära Episerver-partnern Sublime. Brutna räkenskapsåret 2013/2014 hade Some guys 18 anställda. Åtta berörs i slutet av konkursen. Some Guys har jobbat med flera större kunder, här återfinns MKSE.com's...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.