Stockholms stads miljöförvaltning släpper nytt tillsammans med ny leverantör

In Nyheter, Offentlig sektor, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consids Fredrik Sevieri berättar att de i januari i samarbete med Stockholms stads miljöförvaltning har släppt den nya webbplatsen miljofordon.se. En sida tänkt att bli Sveriges ledande informationskälla om miljöfordon i Sverige. Webbplatsen drivs som ett gemensamt projekt av miljöförvaltningen i Stockholm, trafikkontoret i Göteborg och miljöförvaltningen i Malmö. Sidan ska ge konsumenter information om elbilar och en möjlighet att enkelt kunna jämföra fakta kring bilarna, något som kommer bli allt mer efterfrågat i takt med att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon