StudioNord köper in ny leverantör av e-handel

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

StudioNord, som kallar sig specialister på badrumsinredning i premiumsegmentet, har tagit in nytt ehandelsstöd och specifikt ny senior e-commerce manager. StudioNord.se ett varumärke som utvecklats och ägs av Nordhem Värme AB, men drivs helt separat.

0 Mkr
omsätter moderbolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

“ – Vi befinner oss i en konkurrensutsatt bransch och det är viktigt för oss att paketera vårt erbjudande rätt intill det faktum att badrumsinredning dels är sällanköpsvaror och där vi har att göra med långa köpcykler. Det ställer krav på att vi förbli strategiskt vassa och att vi säkerställer att vi har kompetens att rent operativt genomföra arbetet, där vi sen tidigare sett vilken flexibilitet som kommer med att ta in expertis som Omniarch erbjuder”,

Säger Roderick Skinner, ansvarig för StudioNord, om valet av att ta in Omniarch. Omniarch x StudioNord-samarbetet började 2021-2022 med en Digital Assessment i vilken StudioNord gavs en genomlysning av den digitala affären, med en åtgärdslista.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apollo Travel köper in e-handelsrådgivning och förstudie, anpassar organisationen