Svenska Brink Commerce headless kallas okrashbart, tar in mångmiljonbelopp

In Centra, Contentstack, CXM, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska Brink Commerce med headless och API-fokus släpps officiellt idag. MKSE.com skrev om Marcus Ljungberg och företaget redan sommaren 2019, men sedan dess har teamet boostats upp. Christian Zanders och Wellstreet har anslutit och 9 Mkr i riskkapital har införskaffats. Ny delägare är även Filip Tysander, känd från Daniel Wellington (en skräddarsydd PWA e-handelslösning på AWS-drift som jobbat med svenska Ateles). Han är även bror till Brink-grundaren Kristian Tysander. Just Kristian berättar även direkt till MKSE.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon