Svenska Brink Commerce utmanar alla headless e-handelsalternativ

In API, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sverige har fått ett nytt alternativ för headless e-handel i Stockholmsbaserade Brink Commerce, grundat i år. Brink Commerce kallas ett lättviktigt performance-fokuserat headless e-commerce och SaaS alternativ. Plattformen ska inom kort börja säljas enligt en enklare modell baserad på transaktioner. Den riktar sig främst mot medelstora till stora, svenska enterprise kunder. Brink ska ha formgetts så att det kan skalas från mikroskopiska "Tictail-shoppar" till de största e-handelsanvändarnas behov på under en sekund. Dessutom ska plattformen vara...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon