Svenska Experience Labs och Studios dröjer, Accentures nya klart i december

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Det var inte mycket av Evrys kommande Experience Lab skapat av innehaven NetRelations, Method, Evry och Bekk vi fick se häromveckan. På bilderna såg det hela faktiskt mest ut som de vanliga korridorerna i Solna. Vilket det även visade sig vara.Hur ser då en äkta Experience Lab eller Studio ut? Doberman har under 2016 använt egna kontoret (berättar Dobermans Henrik Karlsson för MKSE) för att skapa sin plats när de labbar med kunders ledningsgrupper. Andra väljer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.