Svenska Spel hakar på live-webb tåget

In Flash, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

IW-prisade Svenskaspel.se (91:a plats, en nedgång) tar sig an en riktig "ESPN Sports 90-tals TV-grafik" profilering när de bjuder in till Super Saturday Live live-webb nu på lördag. SvenskaSpel.se ligger på ett eget alster skrivet i .NET. Utöver live-webb (webb-TV stream) finns även en radio sändning. Samt chatt och en match som sänds live. Nej, inga av de med dyra rättigheter. Men måste säga det är en snygg och upplevelsemässigt "TV-aktig", men ändå interaktiv, produktion. Allt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.