Svenskarna lämnar, engelska byråer då Com Hem brandar Apple Watch TiVo app

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

London-baserade, nya kommersiella chefen James Lowther berättar att Com Hem är klara med en beta-version av en "egen" Apple Watch appen och fjärrkontroll. James Lowther var tidigare på Virgin Media. En respekteread aktör i branschen som även de är på gång med en Apple Watch stödd "Virgin TV Anywhere app". För Virgins anpassning av TiVo tjänsten. Och visst är den en centralt framtagen app som anpassats för svenska Com Hem. Det omdiskuterade beslutet att köra med "90-talstekniken" TiVo för den svenska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment