Sveriges BostadsrättsCentrum släpper ny app för 3500 medlemmar

In Android, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum har under det gångna året breddat sitt digitala erbjudande. Först med Marknadsplatsen, en webbplattform där boende i SBC-föreningar får ta del av erbjudanden. Nu presenteras ytterligare en nyhet – ”Vår Brf-app”. En app som ska förenkla arbetet i bostadsrättsföreningen för styrelsemedlemmar.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum förvaltar över 3 500 bostadsrättsföreningar runt om i landet. Som en del av förvaltningstjänsten finns det en kundportal dit medlemmar kan vända sig för att få hjälp. Nu lanserar SBC en app med utvalda delar av kundportalen för att ytterligare förenkla styrelsearbetet. I appen finns det möjlighet att attestera fakturor, se förfallna avier och få notifieringar från SBC. Allt med en verifiering via mobilt BankID.

Vi har mer på samma ämne:  Uppsalahem släpper ny app för alla boende framtagen av Consid

”– Vi vill underlätta styrelsearbetet genom att vara digitalt tillgängliga på fler ställen utöver vår befintliga kundportal. Vi har lyssnat på våra kunder som uttryckt en önskan om att bli notifierade och därför bestämde vi oss för att ta nästa steg i vår digitala satsning och lansera en app. Kundportalen kommer fortfarande att vara styrelsens viktigaste verktyg, men appen kan användas som ett komplement för att snabbt kunna överblicka förfallna avier, kommande betalningar och attestera fakturor.”

Vi har mer på samma ämne:  Uppsalahem släpper ny app för alla boende framtagen av Consid

Säger Helena Klåvus, CIO på SBC Sveriges BostadsrättsCentrum. SBC jobbar med ASP.NET, MVC, Webforms, T-SQL och Episerver för sbc.se.

Intresserade av svenska Voice projekt?

MKSE.com har hela listan över pågående tjänster, satsningar och projekt. Klicka här.