SverigesRadio släpper ny app, lägger ned Plus och mer om Isidor CMS

In Android, Headless / Decoupled CMS, iPhone, Javascriptramverk, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

https://lh3.ggpht.com/1PkmpEEOwFqekidPUR_NxHhQtuyfSmAUVAP0rlxEMyG1SXE28alLECeE1HOkdN5qug=h230

Innovationsdrivande SverigesRadio och Doberman hälsar de är klara med ett nytt app koncept för barn. SR har skapat en iOS och Android spel- och lek app kallad Radioapan – banankalas!.

Där går det att i lugn och ro upptäcka bl a olika sorters ljud. Appen är framtagen i samarbete med barn och ska vara noga testad så att den ska är både rolig och lätt att använda.

SR imponerade stort för 9 månader sedan då de släppte nya, kanske nästan för innovativa HTML5-sajten Plus. Men den verkar numera vara nedlagd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Innovationslabb och design thinking studios läggs ned, nya disruptiva trender under 2024

http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/2938/2139963_520_379.jpg

De har även tidiga med att släppa en Windows Phone version av sina digitala sändningar.

MKSE har skrivit en del om SR:s 11 år gamla CMS Isidor de aldrig verkar kunna lämna. Det finns numera mer transparent information om den lösningen i en utförlig bloggpost av Jacob Hamacher (åttahundra redaktörer använder Isidor varje vecka, totalt två miljoner webbsidor).

Leave a Comment