Swedbank är årets mest högpresterande onlinebank, vinnare inom Tjänster & Service

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Swedbank, er Swedbank.se tillhör landets webbsatsningar med absolut bäst mätvärden inom prestanda, säkerhet och SEO! I hård konkurrens är ni årets vinnare inom det omfattande segmentet Tjänster & Service. Ert omfattande arbete de senaste åren med IT-säkerhet, laddtider inom Episervermiljön, SEO, integrerade system inom t ex analys (WebTrends) och marketing automation samt att skapa en allmänt trevlig användarupplevelse för bankkunderna har verkligen lönat sig. Tillsammans med Pingdom mätte vi laddtider på 1,31 sekunder i snitt hos...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment