OKQ8.se har landets bästa webb inom Handel, Hotell & Restaurang

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

OKQ8, ett enormt grattis till er och er välpresterande nya OKQ8.se! Ni är årets vinnare inom MKSE Digital Excellence 2016 kategori Handel, Hotell & Restaurang. Ert gedigna inhousearbete med prestanda, IT-säkerhet, SEO, integrerad marketing automation och en allmänt trevlig användarupplevelse på har verkligen lönat sig. Med laddtider i snitt på blott sekunden i er Sitecore 8-miljö, goda SEO värden och responstid, arbete med Optimizely, Critsend och många fler system för modern online marketing och kundförståelse samt IT-säkerheten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment