Årets bästa svenska webbplats 2016, MKSE Digital Excellence vinnare är MTR

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MTR och Snowfall, ni vann! Ni är årets totala vinnare när samtliga kategoriers resultat har sammanställts. Och årets vinnaren förtäljer en del om hur det bäst drivs framgångsrika webbprojekt under 2016. För kanske är det ingen dum ide att skippa legacyn, det digitala arvet från förr. Det krävdes ett så pass nytt bolag på den svenska marknaden för att även få bäst värden i MKSE Digital Excellence 2016. MTR hade bäst totalresultat bland samtliga 152 bedömda bidrag från hela landet när...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment