Syte AI vill matcha varenda bild med din e-handel- och produktkatalog, Prada och Tommy Hilfiger investerar

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Syte har kommit en bra bit på väg med egna portfolion kring upsell och crossell inom e-handel med bildbaserad AI. Den mode- och retail-fokuserade Tel Avivbaserade aktören (Israel är en stormakt inom AI på flera sätt) har tagit egna AI-tekniken så pass långt att man erbjuder scanning av hela landskaps- och kampanjbildmaterial för att identifiera olika typer av produkter per bild. Och kan matcha dessa mot egna katalogen med produkter. Det kan se ut som i bildexemplet ovan.

Stöd finns även för att låta användare använda egna kameran för att matcha och mappa produkter med ägarens produktkatalog. Det finns även stöd för mer klassiska relaterade produktlistningar (á la Nosto) samt ehandelssök, även om tituleringen av de olika stöden är finare. Som ”Hyper-Personalization Suite” samt ”Visual Discovery Suite”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar

Med detta konkurrerar man främst mot t ex Klevu AI, som MKSE.com tidigare skrivit om. Och kunderna verkar intressera sig. Listan över kunder idag inkluderar Boohoo, Tommy Hilfiger, Prada, Coleman, Farfetch och Shein.

Bolaget är inte heller så lite stolta över att ha lockat över CERN partikelfysikern Dr.



Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ge kunden vad den vill ha innan kunden själv vet om det, GPT3 AI 2023 för marknadsförare


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon