Därför öppnar Amazon upp egna Amazon Salon frisörsalong, så påverkas Lyko

In Amazon, Analys / Statistik, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amanda och Hanna lyckades inte med Daisy Grace Corinne & Friends, men kanske det går bättre för Amazon då de gör en nysatsning på frisörsalonger. Världens största butik öppnar nu upp flera egna frisörsalonger efter egna enorma satsningarna på matbutiknätverket i förvärvade Whole foods samt de ihärdiga, och idag bekräftade, ryktena om Amazon Pharmacy mottagningar.

Amazon Salon öppnade upp i London för några dagar sedan. I butiker som är väldigt snarlika upplevelsen i en Nespresso Store (baserat på bilderna ovan) kan kunder med hjälp av augumented reality och stora skärmar se hur de t ex ser ut i en speciell hårfärg.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Zington köps upp av VASS Group, så mycket fick de betala

Det finns flera sådana där, asiatisk från början påhittade, selfie-bås med en rund cirkel som ger ett perfekt ljus. Samtidigt som man klipps går det att på Amazon Fire-tablets se Prime-filmer och serier. Hårprodukter går så klart att köpa eller få hemlevererade genom att scanna olika QR-Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Beet ersätter hela Stiga Sports digitala marknadsföringsavdelning, försäljningen ökade med 358 procent


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon