Thule handlar upp Salesforce av Wipro för realtids-support och kund-trackning

In Nyheter, Salesforce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce har nyligen sålt in sin serviceplattform till svenska friluftsjätten Thule. Fler versionen har nu rullats ut, även under 2022. Salesforce ersätter flera andra tidigare plattformar med olika syften. Den nya Service Cloud ska automatiskt ta hand om enklare frågor, vilket frigör tid som supportagenterna kan lägga på att interagera med kunderna, bygga engagemang och stärka relationen säger bolagets Global CMS Manager Zachary Dugas.





”– Vi erbjuder premiumprodukter och vill försäkra oss om att vår kundservice håller samma höga klass. Med hjälp av Salesforce kan vi det .. Genom att slussa enklare frågor kring reservdelar och annat till en digital självbetjäning frigör vi tid till värdeskapande rådgivning i mer komplexa frågor, vilket bygger engagemang och stärker vårt varumärke .. Möjligheten att följa med kunderna i deras aktiva live, oberoende av var de befinner sig, erbjuda live-support och lära oss mer om hur de använder oss i ett värdeskapande samtal är ovärderligt.”

Fortsätter Zachary Dugas. Thule var även talare under Salesforce svenska event som ägde rum förra veckan. Projektet har drivits av främst Wipro i Sverige med offshore stöd från Wipros Salesforceenhet.

Thule jobbar även digitalt med partners som Consid och CX/CMS plattformen Sitecore.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce sparkar en stor del av de anställda, igen. Anställer nya kompetenser