ARC satsar på hållbarhet, köper hållbarhetsbyrå

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler nya konsulter in i kommande ARC-huset. Arise Consulting, Arc, förvärvar idag bolaget Sensemakers, som står bakom varumärket Futerra change agency sedan 12 år tillbaka i en satsning på att stärka egna hållbarhetserbjudandet. Sensemakers ägs av Anna Högberg och Joel Lindefors, som varit vd respektive change director på Futerra.

”– Vi har pratat om det sedan vi startade gruppen, men har fokuserat på digital transformation först. Men det är svårt för näringslivet att inte ha hållbarhetsfrågan uppe på tapeten, och vi har gjort en del investeringar och utbildningar, inte minst med Rebeckas hjälp .. Jag gillar olikheter, och vi har en affärsidé om att vara bäst. Då måste man ha expertis i alla delar, och orkestrera ihop rätt team. Vi kommer fortsätta investera i den här riktningen och verkligen få Mission anew att tillföra sin expertis in i företagets dna. Det är en enormt spännande resa vi har framför oss.”

Säger Mattias Olofsson VD på ARC till Resumé.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så går iO efter uppköpen, kundanskaffning via korsförsäljning av Stendahls, Peytz & Co och Triggerfish