Tumblr det tredje dela-alternativet efter Facebook och Twitter?

In Facebook Open Graph, Nyheter, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När tweenie och ungdomsfokuserade TeenVouge.com lägger till en tredje dela-knapp bredvid sina Facebook och Twitter sociala nätverksknappar är det varken Pinterest eller LinkedIN som hamnar där. Det är det snabbväxande bloggsystemet Tumblr. Tumblr har byggt mycket av sin framgång på enkelheten att visa upp och dela ut bildmaterial i större mängder. De tillhörande textmängderna i en Tumblr bloggpost är oftast inte större än ett tweets 140 tecken eller mindre. Tumblr har en god användarförståelse och är väl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment