TVdags.se lanserar iPhone-app, tar betalt

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Uppstickaren TVdags.se (Drupal CMS) av Johan & Seb AB ger sig på Toms och Aftonbladets dominant TV.nu med ca. 80 000 unika iPhone besökare per vecka (siffran är från februari 2010). Utvecklingspartner har varit Kondensator i Hägersten. Det kommer ta tid innan TVdags.se på iPhone når upp i så många besökare. Speciellt då app'en inte är gratis (!). Just nu skvallrar de väldigt få recensionerna om att främst kompisar chippat in femkronan och Carl XVI Gustaf'orna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment