Cint.se dyker – kanske – upp på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Välkända konsumentomdömessajten Cint.se på ett egenhändigt byggt Microsoft VB-hack från 90-talet ska designas om och få en helt ny grund att stå på.

Sajten ”pausades” i höstas. Då var planen att komma upp igen under 2010. Men denna gång på en mer kostnadseffektiv WordPress CMS.

Men projektet dröjer och användarna börjar tröttna. Dessutom är det tydligen osäkert om det finns pengar att betala webbhotellet där Cint.se ligger.

Under tiden intar Reco.se, Rejta / Eniro.se och Google samma mark.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Elain öppnar upp ny ID och digital närvaro tillsammans med Seventy Agency

Kommentarer

  1. Samtidigt som Reco.se twittrar och SEO:ar och designar så tar WordPress-aktuella Cint.se in nästan 100Mkr i riskkapital. Sjukt mycket. Bra jobbat. Antar de kan betala webbhotellet nu. Creandum är inne med 28 Mkr sedan 2007.

  2. Nu live på WordPress. Så det blev den plattformen trots allt. De omsätter dessutom numera modiga 144 915 Mkr även om de går rejält back (-164 Mkr de senaste tre åren).

  3. Köpesumman är visserligen hemlig, men jag tror att investerarna är nöjda! Och för att reda ut några gamla missförstånd: Konsumentwebbplatsen Cint.se försvann för fem år sen (jag köpte det som återstod och döpte om det till Knyt.se i samband med att jag slutade på Cint). Det som nu sålts är alltså Cint.com som sysslar med marknadsundersökningar över hela världen, där jag fortfarande var en liten delägare.

Leave a Comment