Cint.se dyker – kanske – upp på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Välkända konsumentomdömessajten Cint.se på ett egenhändigt byggt Microsoft VB-hack från 90-talet ska designas om och få en helt ny grund att stå på. Sajten ”pausades” i höstas. Då var planen att komma upp igen under 2010. Men denna gång på en mer kostnadseffektiv WordPress CMS. Men projektet dröjer och användarna börjar tröttna. Dessutom är det tydligen osäkert om det finns pengar att betala webbhotellet där Cint.se ligger. Under tiden intar Reco.se, Rejta / Eniro.se och Google...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Samtidigt som Reco.se twittrar och SEO:ar och designar så tar WordPress-aktuella Cint.se in nästan 100Mkr i riskkapital. Sjukt mycket. Bra jobbat. Antar de kan betala webbhotellet nu. Creandum är inne med 28 Mkr sedan 2007.

  2. Nu live på WordPress. Så det blev den plattformen trots allt. De omsätter dessutom numera modiga 144 915 Mkr även om de går rejält back (-164 Mkr de senaste tre åren).

  3. Köpesumman är visserligen hemlig, men jag tror att investerarna är nöjda! Och för att reda ut några gamla missförstånd: Konsumentwebbplatsen Cint.se försvann för fem år sen (jag köpte det som återstod och döpte om det till Knyt.se i samband med att jag slutade på Cint). Det som nu sålts är alltså Cint.com som sysslar med marknadsundersökningar över hela världen, där jag fortfarande var en liten delägare.

Leave a Comment