Twoday släpper säkrad AI-tjänst som insteg mot egen svensk AI-förmåga hos företag

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Twoday AI Agent är en ny svensk AI-tjänst som ska göra det möjligt för företag att samla in och hantera data fragmenterad över olika system inom kundservice, HR eller ekonomi. För att sedan stödja olika typer av informationssökning, verka som en databas för företag och användas för redigering av data och översättning av texter. Företag ska kunna ladda upp egna datakällor, utan att behöva oroa sig för informationsspridning utanför deras egen organisation. Applikationen är byggd på OpenAI:s GPT-språkmodell, men till skillnad från ChatGPT säkerställer twoday AI Agent att all information är korrekt och pålitlig md egen nivå inom datasäkerhet.

0 st
medarbetare finns på twoday
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – twoday AI Agent är en färdigutvecklad tjänst som gör det möjligt för oss att erbjuda verksamheter både inom den privata- och den offentliga sektorn, en kostnadseffektiv snabbstart inom AI.”

Säger Gustaf Snöbohm, Growth Manager på twoday Sverige.

Twoday har idag 2200 anställda i Norden. År 2022 hade twoday Group en omsättning på 326 miljoner euro. I Sverige bedriver twoday verksamhet i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Gävle, Skellefteå och Umeå med runt 300 anställda.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Twoday rivstartar med ny VD, vinner myndighetskund