Tydlig tanke med Lloyds Apoteks nya recept-app, jobbar disruptivt

In Android, iPhone, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lloyds Apotek rullar ut en ny app med ett mycket tydligt användningsområde. Köp din medicin innan middag och få den till dörren nästa morgon. Mobilt Bank-ID kontrollerad, som svensken älskar, och styrd efter en tydlig UX. Lloyds Apotek kör hårt på innovation och disruption just nu. De har även 2016 startat ett första samarbete med nytänkande KRY.se, hypade inom startup-scenen. loyds Apotek lyckades bra med sin RubyOnRails upprättade e-handel som öppnade förra sommaren. Rätt fokus även där...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment